OKVARA MEHANIZMA ZA VHODNA VRATA

27.03.2012 16:03

Spoštovani,


 


sem lastnik vhodnih vrat, nabavljenih pred 13 leti. Pred 6 tedni se mi je odlomil mehanizem za odpiranje vrat in sem polical na vaše predstavništvo. Obljubili so mi da me pokliče serviser v roku 2-3 dneh. Po dveh tednih sem spet poklical in mi je vaš predstavnik dal  št. serviserja, kateri mi je obljubil da pride pogledat po Celjskem sejmu. Od sejma so minila dva tedna pa njega ni. Dejansko rabim pettočkovni mehanizem za odpiranje vrat višine 219 cm. Prosim da mi če je mogoče pošljete mehanizem.


 


lp. Anton 

Okvara rolete

04.05.2009 13:05
Spoštovani,

Sem lastnik Finstralovih oken, nabavljenih pri podjetju N&M Larix - Dutovlje cca 5 let nazaj.
Pred tremi tedni se mi je poškodovala roleta panoramskega okna, poškodoval se mi je navijalni mehanizem v škatli, plastični tulec z ležajem. Poklical sem mojega dobavitelja in naročil. Na del sem čakal 14 dni, kar ni bilo ovir, ko sem del dobil ni bilo ležaja. Na ležaj čakam že več kot teden, zato vas prosim če mi pomagate dobiti mankajoči del, ker imam spuščeno roleto že skoraj 1. mesec in lastnika podjetje ne morem priklicat.

Lp.

Denis
Komentiraj
  • 0/1000
Akcije    |  Komentari    |  Forum    |  Oglašavanje
Oglašavanja Akcijske cijene - več od 32 € za 1.000 prikaza

Postavljanje marketinške kampanje, vođenje oglašavanja te statistička izvješča o uspješnosti oglašavanja su BESPLATNA!
Više o tome...

 
materijali logo

Projekt materiali ne odgovara za nikakve vanjske linkove na ali iz uradne strane. Svaka vanjska strana, koju posjetite tako, da kliknete na poveznicu, je van područja kontrole projekta materiali te je posječujete na vlastitu odgovornost.
Ako na našoj strani otkrijete neistinite ili neprikladne informacije, molimo da nas tome obavijestite na info (at) materijali.eu.

NAZAD NA VRH
Powered by Zend Framework
Copyright © 2007-2014  Mediar Agency, Zagreb   |   Sva prava su pridržana.   |   Osvježeno: Thu Dec 04 15:25:51 2014 CET   |   Trenutno aktivni korisnici : 41